πάρτι
Απλές προτάσεις για τα πάρτι και τα διάφορα καλέσματα
29/12/2013
μπάνιο
Καθάρισε το μπάνιο γρήγορα και αποτελεσματικά
29/12/2013

Το κόκκινο κρασί και τα οφέλη του

κόκκινο κρασί

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Το κόκκινο κρασί έχει από καιρό αναγνωριστεί ως το αλκοολούχο ποτό που έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας καθώς μας προστατεύει, μεταξύ άλλων, από καρδιακές παθήσεις και άνοια. Οι ειδικοί διαπίστωσαν όμως ότι το κόκκινο κρασί διαθέτει και μια άλλη άγνωστη μέχρι σήμερα ιδιότητα.

Έπειτα από νέα έρευνα οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το κόκκινο κρασί μπορεί επίσης να μας προστατεύει και από την απώλεια της ακοής μας.

Οι ειδικοί αποδίδουν την ευεργετική αυτή ιδιότητα του κόκκινου κρασιού στη ρεσβερατρόλη, μια χημική ουσία που βρίσκεται στα κόκκινα σταφύλια.

Πρόκειται για το ίδιο συστατικό στο οποίο οφείλονται και τα υπόλοιπα ευεργετικά οφέλη του κόκκινου κρασιού για την υγεία μας, όπως η πρόληψη των καρδιακών παθήσεων και της άνοιας.κόκκινο κρασί

Στο πλαίσιο μελέτης που διεξήχθη στο Νοσοκομείο Henry Ford στο Ντιτρόιτ, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι υγιή ποντίκια είχαν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν εμβοές που προκαλούνται από την απώλεια της ακοής, όταν τους χορηγήθηκε ρεσβερατρόλη πριν εκτεθούν σε δυνατό θόρυβο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ρεσβερατρόλη φαίνεται να μειώνει τη βλάβη στην ακοή που προκαλείται από δυνατούς θορύβους, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Η απώλεια της ακοής επηρεάζει σε κάποιο βαθμό περίπου το 50% των ανθρώπων πάνω από την ηλικία των 60 ετών, αλλά πολλοί αρχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη ακοή τους από τα 40 ή τα 50 τους.

loading...

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: