τι ξέρεις για το λάδι χοχόμπα
Λίγα για το λάδι χοχόμπα (jojoba oil) που καλό είναι να γνωρίζεις
25/08/2011
Θέλετε να μεγαλώσουν γρήγορα τα λαχανικά που φυτέψατε;
25/08/2011

Επικίνδυνο φάρμακο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας (LIBIDUS και LFW )

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

LIBIDUS και LFW  Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα LIBIDUS και LFW της εταιρείας Biogulf International, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής κυρίως μέσω διαδικτύου, περιέχουν φαρμακολογικά δραστική ουσία ανάλογη της sildenafil, όπως προκύπτει από ενημέρωση των ισπανικών αρχών.  
Τα συγκεκριμένα προϊόντα προωθούνται ως φυτικά συμπληρώματα διατροφής για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και, όπως προέκυψε μετά από εργαστηριακή ανάλυση, περιέχουν  την ουσία hydroxyl-homo-thiosildenafil, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή τους.  Η δραστική ουσία sildenafil περιέχεται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες εάν ληφθεί ανεξέλεγκτα, χωρίς να έχει συνταγογραφηθεί από γιατρό.    Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.   Επισημαίνεται και πάλι ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.
* Σχετικά με την στυτική δυσλειτουργία υπάρχει και το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο: Σεξουαλική πράξη, καρδιά και στυτική δυσλειτουργία. Αν θέλετε να το αποκτήσετε τιμή 15 € επικοινωνείστε μαζί μας meacolpa@gmail.com . Κλικ εδώ για λεπτομέρειες που αφορούν στο βιβλίο

loading...

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: