ιδανικό για τους κεφτέδες
Το τέλειο εργαλείο για κεφτεδάκια στη σχάρα
29/12/2011
για τον σκύλο στο αυτοκίνητο
Για να μη λερώνει ο σκύλος τα καθίσματα του αυτοκινήτου
29/12/2011

Γυναικείο προφυλακτικό ..κατά των βιαστών

γυναικείο προφυλακτικό

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Rape-Axe


Αυτό το προφυλακτικό φοριέται από γυναίκες, όπως ακριβώς ένα ταμπόν. Τι κάνει; Οταν ο βιαστής θελήσει … να εισέλθει στον κόλπο… την έβαψε…. σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που όταν θελήσει αργότερα να ουρήσει… θα ουρλιάξει από τον πόνο… εννοείται πως με το που θα κάνει την προσπάθεια το τέρας… θα αναγκαστεί να εξέλθει… καθότι βαρύς κι ασήκωτος ο πόνος.
Το εν λόγω προφυλακτικό, δοκιμάστηκε στη Νότιο Αφρική σε 30.000 γυναίκες κατά την διάρκεια του κυπέλλου ποδοσφαίρου, αφού εκεί ο βιασμός είναι κάτι πολύ συνηθισμένο.
Η αλήθεια είναι πως αυτό το προφυλακτικό είναι κάτι σαν ζώνη αγνότητας…. αλλά όσες πιστές προσέλθετε…. και το όνομα αυτού.. Rape -Axe….. και εφευρέτης η Δρ Sonette Ehlers…

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

loading...

Αθλητικά Ρούχα

Από το 1996 που η Bodytalk σχεδιάζει και παράγει αθλητικά ρούχα, διατηρεί πολύ ξεκάθαρη θέση για το τι πρέπει να πρεσβεύει η γυμναστική στη ζωή μας. Η γυμναστική είναι έκφραση, χαρά, ζωή, ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο, τρόπος να τονώσεις το πόσο σέξι νιώθεις. Δεν είναι τρόπος να βάλεις άλλον έναν μπελά στο κεφάλι. Δηλαδή, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου. Σπάσε τους κανόνες που σου επιβάλλει το lifestyle της γυμναστικής και των ακραίων απαιτήσεών της και απλά πέρνα καλά. Θα το κάνεις εσύ, θα το κάνουν οι φίλοι, και τελικά θα το κάνουν όλοι.Ανανεωμένο eshop, για πιο εύκολες αγορές, με Blog για τα νέα της εταιρίας και εύκολη επικοινωνία για όλους με το instant messaging live από το eshop!

Train. For. Pleasure. Τρεις λέξεις που έρχονται να γκρεμίσουν και να χτίσουν από την αρχή την αντίληψη που έχουμε για τη γυμναστική και την άσκηση στη ζωή μας. Το μήνυμα του train for pleasure είναι σαφές. Δεν κρύβει υπονοούμενα. Αν είχε στόμα, θα φώναζε ένα τεράστιο “Χαλάρωσε!” και ένα ακόμα πιο τεράστιο “Σταμάτα να έχεις τύψεις που δεν έχεις τα γονίδια του Usain Bolt ή της Fraser-Pryce”. (Δεν ξέρεις ποια είναι η Fraser-Pryce; Τότε, γιατί έχεις τύψεις που δεν τρέχεις σαν τον άνεμο;) Δεν είναι sexy ένα γυναικείο σώμα με τέλειους κοιλιακούς ή χωρίς ίχνος κυτταρίτιδα (υπάρχει άραγε;). Δεν υπάρχουν πρέπει στο γυμναστήριο ή στην προπόνηση. Υπάρχει μόνο απόλαυση! Απόλαυσε την γυμναστική σου!

loading...
loading...

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: