γλάστρα
Πότισε τη γλάστρα χωρίς να γεμίσεις χώμα το μπαλκόνι / βεράντα
23/10/2013
χωνί
Ξεμείνατε από χωνί; – 2 –
24/10/2013

Αρχισε να χάνεις βάρος ΑΜΕΣΩΣ

βάρος

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Ο καθένας από μας μπορεί να χάσει βάρος, εφ’ όσον λαμβάνει τα σωστά μέτρα. Αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές μεθόδους στην προσπάθεια απώλειας του περιττού βάρους σας.

Μην παρακάμπτετε ποτέ το πρωινό από τα γεύματά σας. Πολλές φορές κάνουμε αυτό το λάθος γιατί πιθανόν το πρωί ξυπνάμε βιαστικά και έχοντας στο νου πολλές έννοιες ή ένα φορτωμένο πρόγραμμα ημέρας. Πολλοί άνθρωποι ακόμη νομίζουν πως με το «πήδημα» ενός γεύματος, λαμβάνουν λιγότερες θερμίδες. Αυτό αποτελεί ένα μύθο, αφού η παράκαμψη αυτού του σημαντικού γεύματος, σας καθιστά πιο πεινασμένους κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε αναμφισβήτητα η μεγάλη πείνα θα σας οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη κατανάλωση αργότερα και στη λήψη περισσότερων θερμίδων.

Εάν προσπαθείτε να κάνετε υγιεινή διατροφή, σχεδιάστε τα γεύματα εκ των προτέρων. Η τήρηση ενός προγράμματος μπορεί να σας κρατήσει μακριά από τα απαγορευμένα τρόφιμα αν το εφαρμόζετε πιστά.

Μειώστε τις σάλτσες, το κέτσαπ και τη μουστάρδα από τις τροφές σας. Αυτά τα συμπληρώματα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και προσθέτουν υπερβολικές θερμίδες στις τροφές σας. Πολλές φορές, η υπερβολική κέτσαπ στο γεύμα έχει περισσότερες θερμίδες από το ίδιο το γεύμα.

Δοκιμάστε τρόφιμα light, με μειωμένα ποσοστά ζάχαρης και λιπαρών. Για παράδειγμα, προτιμήστε τα light τυριά και τα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη.βάροςΗ ζάχαρη είναι ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να μειωθεί δραστικά ή και να παραλειφθεί εντελώς από τη διατροφή σας, κατά την προσπάθεια απώλειας βάρους.

Προσπαθήστε να τρώτε φρούτα μετά τα γεύματά σας αν νιώθετε ότι πεινάτε ακόμη. Τα φρούτα, σας κάνουν να νιώσετε χορτάτοι πιο γρήγορα μετά το φαγητό.

Ζυγιστείτε τακτικά αλλά πάντα την ίδια ώρα. Υπάρχουν πάντα φυσικές διακυμάνσεις στο βάρος του σώματος ενός ανθρώπου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η καλύτερη ώρα για να ζυγιστείτε είναι το πρωί όταν ξυπνήσετε, πριν φάτε οτιδήποτε και αφού έχετε πάει στην τουαλέτα.

loading...

Ένα μεγάλο ατού στην προσπάθεια απώλειας βάρους είναι η κατανάλωση άφθονου νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας και, ει δυνατόν, να αντικαταστήσει τα ποτά που συνηθίζετε να συνοδεύετε το φαγητό σας. Τα περισσότερα αναψυκτικά είναι υψηλής θερμιδικής αξίας. Αντίθετα το νερό είναι μηδενικό σε θερμίδες. Επίσης, το νερό σας βοηθά ώστε να νιώσετε χορτάτοι πιο γρήγορα.

Εν κατακλείδι, δεν υπάρχει κανένα μαγικό κουμπί ή μαγική συνταγή για την απώλεια βάρους, ούτε αρκεί μια μικρή αλλαγή. Όμως, αν ακολουθήσετε τις πιο πάνω απλές οδηγίες, θα επιτύχετε την απώλεια του ανεπιθύμητου περιττού βάρους.

υγεία24

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: