πάγκος
Ο τέλειος πάγκος για την κουζίνα
25/01/2014
ραφιέρα
Η έξυπνη ραφιέρα που φτιάχνεται πανεύκολα
26/01/2014

Αντιμετωπίστε τη δυσκοιλιότητα με σωστή διατροφή

δυσκοιλιότητα

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

δυσκοιλιότηταΗ δυσκοιλιότητα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο ταλαιπωρεί πάρα πολλούς ανθρώπους. Στη συνέχεια, θα παραθέσουμε κάποιες αλλαγές στη διατροφή, τις οποίες μπορεί κάποιος να εφαρμόσει ώστε να διαχειριστεί καλύτερα το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας.

• Να καταναλώνουμε τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες όπως τα λαχανικά, τα όσπρια, τα φρούτα και τα ανεπεξέργαστα δημητριακά.

• Η κατανάλωση φυτικών ινών θα πρέπει να μοιράζεται ισόποσα καθ’ όλην τη διάρκεια της ημέρας και δεν θα πρέπει να τις λαμβάνουμε μία φορά ημερησίως.

• Αύξηση της κατανάλωσης των υγρών σε καθημερινή βάση. Επαρκείς ποσότητες υγρών κάθε μέρα, βοηθούν ώστε να λειτουργήσει καλύτερα και το έντερο. Βέβαια, η κατανάλωση θα πρέπει να διαμοιράζεται ισομερώς καθ’ όλην τη διάρκεια της ημέρας.

• Η αύξηση της φυσικής δραστηριότητας βοηθά πολύ το έντερο ώστε να ενεργοποιηθεί και να λειτουργεί σε καθημερινή βάση.

Ακολουθώντας αυτές τις μικρές συμβουλές, ίσως κάποιος μπορέσει να λύσει το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας με απολύτως φυσικές μεθόδους, χωρίς τεχνικά βοηθήματα και φάρμακα. Κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή και στις καθημερινές μας συνήθειες μπορεί να λύσει το πρόβλημα και να ανακουφιστούν οι πάσχοντες.

loading...

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: