Ο χειμώνας θέλει ζεστασιά και θαλπωρή – ένα μήνυμα για όσους έχουν κρύο σπίτι
11/12/2017

Πρώην πάμπλουτη, θα γεννήσει πίσω από της φυλακής τα κάγκελα

Μια φορά κι ένα καιρό, ήταν ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε μέσα στα πλούτη και  μιλάμε για πλούτη αμύθητα, μιας κι ο πανέξυπνος και δραστήριος μπαμπάκας της που ξεκίνησε φτωχούλης έγινε από τους πιο πλούσιος και γνωστούς στον κόσμο τούτο τον κακό .. και ενίοτε υπέροχο.

Αυτό το κοριτσάκι, χάρη στο όνομα του μπαμπά του, έγινε κι αυτό διάσημο και κέρδισε και μπόλικο χρήμα.

Ομως σήμερα, η κοπελιά που για χάρη της σφάζονταν παλικάρια περιμένει το 6ο της παιδί και κινδυνεύει να το γεννήσει ως ηρωική μάνα που χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της εδώ κι εκεί, πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο αντρούλης της που χρωστάει διατροφή στην πρώην γυναίκα του, κινδυνεύει κι αυτός.

Αυτή, για να ξέρεις έχει πολλά φέσια και αν πάει μέσα, που μάλλον θα πάει, τα 5 παιδιά της που είναι ανήλικα θα τα αναλάβει η μάνα της που κληρονόμησε και όλα τα χρήματα του γεροπαραλή συζύγου, αλλά που δεν δίνει μία στην κόρη της… και καλά της κάνει τέτοια που είναι.

Κοίτα τώρα πιο κάτω εικόνες για τη μαντάμ, που έχει γίνει αγνώριστη και αν δεν κατάλαβες ποια είναι, θα σου το σκάσουμε το μυστικό, λίγη υπομονή αν κάνεις

 

Αυτή λοιπόν η εγκυμονούσα ξανθιά που πήρες μάτι πιο πάνω είναι αυτή που κάποτε πρωταγωνιστούσε σε κάτι σίριαλ, αλλά και ταινίες τη δεκαετία του ογδόντα (Beverly Hills, Melrose, κ.ά), αλλά που τότε η φάτσα της έμοιαζε έτσι

 Αν δεν την αναγνώρισες, να σου το σκάσουμε το μυστικό, μιας  και πρόκειται για την Tori Spelling, κόρη του μέγιστου παραγωγού Aaron Spelling.

Και το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας είναι αυτό που οι σοφοί μας πρόγονοι έλεγαν: ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ

loading...

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: