Η καρέκλα πριν και μετά τη μετάλλαξη
22/09/2013
καρούλι
Αν σου λάχει κανένα καρούλι καλωδίων …
22/09/2013
Δείτε όλα

Θέλετε να αποκτήσετε επίπεδο στομάχι;

στομάχι

Πώς καταφέρνουν τα φωτομοντέλα και οι διάσημες προσωπικότητες να διατηρούν το στομάχι τους τόσο επίπεδο; Θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε το ίδιο ωραίο σώμα; Παρακάτω, ακολουθούν μερικές οδηγίες για το πώς να το πετύχετε.

1. Καταναλώνετε τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα λιπαρών. Η διατροφή σας πρέπει να αποτελείται κυρίως από φρούτα, λαχανικά, δημητριακά –ει δυνατόν αναποφλοίωτα (π.χ. σιτάρι), άπαχα κρέατα, πουλερικά και ψάρια. Τα δημητριακά πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο δεδομένου ότι είναι υψηλής θερμιδικής αξίας.
στομάχι
2. Πιείτε άφθονα υγρά όπως χυμούς φρούτων ή, για καλύτερο αποτέλεσμα, σκέτο νερό.

3. Μην «πηδάτε» γεύματα στη διάρκεια της ημέρας. Η λήψη 5-6 μικρών γευμάτων καθημερινά κρατά το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα σταθερό, με αποτέλεσμα να μειώνεται το αίσθημα πείνας και να ελέγχεται ο μεταβολισμός.

4. Εκτός από το φαγητό, η άσκηση παίζει πολύ βασικό ρόλο. Το σώμα χρειάζεται τον μυ για να κάψει το λίπος. Οι ασκήσεις κοιλιακών, το ποδήλατο, το περπάτημα και το κολύμπι είναι καλές ασκήσεις οι οποίες γυμνάζουν όλο το σώμα.

5. Κοιμηθείτε 7-9 ώρες τη νύχτα. Αυτές οι ώρες ύπνου είναι αρκετές ώστε να εμποδίσουν τις ορμόνες στο να προκαλέσουν αύξηση στο κοιλιακό λίπος και στο βάρος.

Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του ονείρου: Να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά όπως οι διάσημες προσωπικότητες!

υγεία24

Θέλεις να το σχολιάσεις;