Το meacolpa.Today έσκασε μύτη και σας περιμένει!
25/09/2017
Πρώην πάμπλουτη, θα γεννήσει πίσω από της φυλακής τα κάγκελα
01/01/2018

Ο χειμώνας θέλει ζεστασιά και θαλπωρή – ένα μήνυμα για όσους έχουν κρύο σπίτι

Ο χειμώνας δεν υποφέρεται όταν το σπίτι ή ο χώρος εργασίας δεν έχουν θέρμανση.

Και στο meacolpa σας προτείνουμε πολλούς τρόπους οικολογικούς και ανέξοδους για να ζεσταθείτε.

Το κρύο σπίτι ή ο κρύος χώρος εργασίας  βλάπτουν σοβαρά την υγεία, γιατί ένα απλό κρυολόγημα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια πνευμονία ή σε κάτι άλλο σοβαρό ή ακόμη και θανατηφόρο.

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι άνθρωποι που ήδη πάσχουν από κάποια ασθένεια και τα μικρά παιδιά καθώς και τα βρέφη, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα τον χειμώνα.

Υπάρχουν πολλές λύσεις και πολλές λύσεις, προτείνονται από διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα…

Τα εμπιστεύεστε όμως αυτά τα προγράμματα; Αφού πάρα πολλές φορές έχουν επέμβει οι αρμόδιοι φορείς και τους έχουν επιβάλλει πρόστιμα.

Συγκεκριμένη σόμπα που διαφημίζεται από συγκεκριμένο – κυρίως κανάλι και που είναι εισαγωγή από την Τουρκία είναι … μάπα με το συμπάθιο. Και σας λένε ψέματα ότι δεν ξοδεύει πολύ ρεύμα, γιατί όσοι γνωστοί την αγόρασαν λένε το αντίθετο

Εμείς σήμερα, σας έχουμε μια άλλη πρόταση.

Είναι μια άλλη σόμπα που έχει δοκιμαστεί, και είναι αποτελεσματική και είναι αυτό ακριβώς που λέει.

Είναι η crystal power που είναι η μεγαλύτερη σόμπα της αγοράς (3000 Watt)και που ζεσταίνει οικονομικά και γρήγορα τον χώρο. Προσφέρει υπέρυθρη θέρμανση που δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα και ζεσταίνει όπως ο ήλιος. Ζεσταίνει χώρους έως 60 τ.μ κάνοντας οικονομία καθώς δεν χρειάζεται να ανάβουν όλες οι λάμπες. Έχει 4 λάμπες χαλαζία και 3+1 επίπεδα θέρμανσης για μικρούς και μεγάλους χώρους. 

Η τιμή της crystal power είναι στα €65 (από €97 αρχική τιμή) για την μια σόμπα, και στα €119 (από  €194 αρχική τιμή) για τις δύο σόμπες.

Οι καταναλωτές που θα επιλέξουν την crystal power θα έχουν 2 μήνες δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και 27% έκπτωση τους υπόλοιπους μήνες από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Volton.

Τι λέτε; συμφέρει; Σίγουρα!

Ένα κλικ εδώ θα σας πείσει


Advertisement

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: