κρίκος πετσέτας από pvc
Φτιάξτε όμορφο κρίκο για τις πετσέτες
20/10/2016
Ενα κουλούρι γεμιστό γεμάτο νοστιμιές – βίντεο
20/10/2016

💡 Μειώστε την κατανάλωση του Ηλεκτρικού Ρεύματος! 💡

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Μήπως έχετε κουραστεί και απαυδήσει, όπως πολλοί άλλωστε άνθρωποι στις μέρες μας, να πληρώνετε ψηλούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος; Είναι εντελώς φυσιολογικό να είστε. Το κόστος του ηλεκτρισμού ανεβαίνει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και πολλοί ιδιοκτήτες πληρώνουν περισσότερα και από 300 ευρώ τη διμηνία. Δεν είναι τόσο ότι οι σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές έχουν πολύ ψηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, απλώς οι τιμές ανεβαίνουν. Τι ακριβώς όμως μπορείτε να κάνετε για αυτό; Η χρήση λιγότερου ρεύματος μειώνοντας το φωτισμό δεν κάνει και καμιά ουσιαστική διαφορά στο κόστος σας και η απενεργοποίηση του κλιματιστικού δεν είναι ρεαλιστική εναλλακτική κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού. Άρα τι ακριβώς απομένει να κάνει κάποιος; Υπάρχει καμία άλλη επιλογή που να μην απαιτεί από κάποιον να αλλάξει σημαντικά τον τρόπο ζωής του;

Το Power Factor Saver ™ μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρισμού από οικιακές συσκευές και μηχανήματα, επιφέροντας μείωση στους λογαριασμούς του ηλεκτρισμού σας. Χρησιμοποιώντας το Power Factor Saver™ μπορείτε να μειώσετε πόσα πληρώνετε κατά 30-50%, αναλόγως των συσκευών που χρησιμοποιείτε. Το Power Factor Saver χρησιμοποιεί Γερμανική τεχνολογία η οποία αναπτύχθηκε με σκοπό την εξοικονόμηση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι και 50%, για παράταση της ζωής των συσκευών σας, κλιματιστικά/αντλίες θερμότητας και άλλο εξοπλισμό που λειτουργεί με ηλεκτρικό μοτέρ, και για να προστατεύσει το σπίτι και την επιχείρησή σας από απότομες αυξήσεις της τάσης.


Advertisement

Είναι γνωστό πως το ρεύμα που καταλήγει στα σπίτια μας δεν είναι σταθερής μορφής. Υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις, αυξομειώσεις και απότομες αυξήσεις (αιχμηρές απολήξεις στο ρεύμα). Το ασταθές αυτό ρεύμα (μειώσεις και απότομες αυξήσεις) δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει καμιά από τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, το ρεύμα με διακυμάνσεις σπαταλά το ηλεκτρικό ρεύμα που προέρχεται από το κύκλωμα μετατρέποντας την ηλεκτρική ενέργεια σε θερμική ενέργεια. Αυτή η θερμική ενέργεια, όχι μόνο σπαταλιέται διαχεόμενη στην ατμόσφαιρα, αλλά θερμαίνει επίσης τις συσκευές και το κύκλωμα καλωδίωσης.

Το Power Factor Saver™ αποθηκεύει το ρεύμα στο εσωτερικό του χρησιμοποιώντας ένα σύστημα από πυκνωτές οι οποίοι το αποδεσμεύουν σε μια ομαλότερη, σταθερή μορφή χωρίς απότομες αυξήσεις. Το σύστημα αφαιρεί επίσης αυτόματα τον άνθρακα από το κύκλωμα ευνοώντας πάλι μια πιο ομαλή ροή ρεύματος. Αυτό σημαίνει πως πετυχαίνουμε μείωση των απότομων αυξήσεων στην ισχύ. Περισσότερο από το ρεύμα που ρέει διαμέσου του κυκλώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον πιο αποτελεσματικά.

Κάντε ΚΛΙΚ για ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κάντε ΚΛΙΚ για να αποκτήσετε τη συσκευή

Το ρεύμα κοστίζει, αλλά εσείς θα μειώσετε το κόστος με την έξυπνη συσκευή!

Advertisement

loading...

Το Power Factor Saver γενικά διορθώνει τη μέθοδο που καταναλώνουν ρεύμα οι οικιακές ή επαγγελματικές σας συσκευές. Στην πραγματικότητα, οι συσκευές σας καταναλώνουν πολύ περισσότερη ισχύ από ότι χρησιμοποιούν, ισχύ που καλείστε να πληρώσετε. Ένας εξοικονομητής ενέργειας θα επιλύσει το πρόβλημα αυτό και θα πληρώνετε μόνο για το ρεύμα που στην ουσία αξιοποιείτε.

Το Power Factor Saver στην πράξη ελαχιστοποιεί τα έξοδα του ηλεκτρικού ρεύματος κατά 30-50% σε πολλές περιπτώσεις, αρκετά σπίτια όμως θα παρατηρήσουν μια μείωση της τάξης των 50 με 60% μηνιαίως, κάτι που σημαίνει πως το εργαλείο θα αποσβέσει γρήγορα το κόστος αγοράς του και τότε θα αρχίσει να σας εξοικονομεί χρήματα κάθε μήνα.

Φυσικά υπάρχουν πολλά ακόμη να μάθει κάποιος σχετικά με τις συσκευές αυτές, όμως σίγουρα χρήζει μιας διερεύνησης. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να ενημερωθείτε καλύτερα σχετικά με τα υπέροχα αυτά εργαλεία εξοικονόμησης χρημάτων, ώστε να δείτε κατά πόσο είναι κατάλληλα για σας, και αρχίστε να εξοικονομείτε λεφτά.

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: