Ανάκληση πορτοκαλάδας με ανθρακικό
03/10/2012
αναψυκτικό
Θέλετε το αναψυκτικό σας να κρυώσει γρήγορα στο ψυγείο;
04/10/2012

Στηρίξτε το κινητό στον κύλινδρο από το χαρτί τουαλέτας

κινητό

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

κινητό

Οταν τελειώσει το χαρτί τουαλέτας, μη βιαστείτε να πετάξετε τον κύλινδρο, γιατί αυτός ο κύλινδρος είναι χρήσιμος και όσοι μας διαβάζουν το γνωρίζουν.
Αλλη μία χρήση για τον κύλινδρο είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία.
Στο γραφείο, στο σπίτι μπροστά από τον υπολογιστή, βολεύει να στηρίζουμε το κινητό σε κάποια βάση, ειδικά όταν επικοινωνούμε σε ανοιχτή ακρόαση, με κάποιο πελάτη, συνεργάτη ή φίλο,  ή απλά θέλουμε ν’ ακούσουμε μουσική ή να δούμε κάποιο βίντεο στο κινητό.
Κι επειδή ουδείς λόγος υπάρχει να επενδύουμε σε τέτοιου είδους  gadget, με τον  κύλινδρο από το χαρτί της τουαλέτας θα φτιάξουμε το πολύ χρήσιμο στήριγμα που βλέπετε στη φωτογραφία.
Εκτός από τον κύλινδρο θα χρειαστούμε τις κόκκινες ( υπάρχουν σε διάφορους χρωματισμούς ) καρφιτσούλες για να τον στηρίξουμε. Τις καρφιτσούλες τις βρίσκουμε όπου πουλάνε είδη χαρτοπωλείου.
Αν το στήριγμα το θέλετε πιο trendy μπορείτε να το βάψετε. Αν πάλι η λύση του  κύλινδρου είναι πολύ μπανάλ και καθόλου καθώς πρέπει για τα γούστα σας… μπορείτε να επενδύσετε σε κάποιο από τα gadget που σας προτείνουμε παρακάτω…με 1 κλικ το παραγγέλνετε και σε ελάχιστα 24ωρα θα το φέρει ο ταχυδρόμος στη διεύθυνση που θα δηλώσετε

 Θερμές ευχαριστίες στον φίλο Θανάση για το κόλπο
 

loading...

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: