κινητό
Αν δεν έχεις τρίποδο για το κινητό σου
10/03/2014
Αν θέλεις να αρέσεις στους άλλους ..
10/03/2014

Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις ντομάτες;

ντομάτα

Αν σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις ντομάτες, μη κάνεις πίσω και βάλε μπρος μόλις σιγουρευτείς πως στην περιοχή που μένεις, δεν υπάρχει κίνδυνος παγωνιάς.

Κατ’ αρχήν, να σου πω πως αν δεν έχεις κήπο, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Μια βεραντούλα ή αυλή και ζαρντινιέρες με χώμα φτάνουν για να σου δώσουν τις πιο γευστικές ντομάτες που έχεις φάει τα τελευταία χρόνια.

Γιατί, ας μη γελιόμαστε, οι ντομάτες του εμπορίου, δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που κάποτε γευόμαστε και απολαμβάναμε… και οι λόγοι γνωστοί.

Αν δεν έχεις χρήματα ή ώρα για να αγοράσεις σπόρους για να τους φυτέψεις, κανένα πρόβλημα. Κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ  και θα μάθεις πως να τους βρεις τους σπόρους .. μέσα στην κουζίνα σου.

Υπάρχει και κάτι άλλο. Μη καταφύγεις σε διάφορα προϊόντα για να μεγαλώσουν καλύτερα και χωρίς ζουζούνια οι ντομάτες σου.

Για τα ζουζούνια, φύτεψε βασιλικούς ή κατιφέδες ανάμεσα.

loading...

Για να σου δώσει η ντοματιά περισσότερες ντομάτες, έρευνες που έγιναν από επιστήμονες στις ΗΠΑ, απέδειξαν, πως λίγη στάχτη από το τζάκι, όπως και ούρα,  είναι ότι πρέπει για να πάρει τροφή το φυτό. Αυτό το κάνεις  κάπου – κάπου, με μέτρο και όχι καθημερινά.

Τα παραπάνω είναι δοκιμασμένα και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.

1 Comment

  1. […] Αν σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις ντομάτες, μη κάνεις πίσω και βάλε μπρος μόλις σιγουρευτείς πως στην περιοχή που μένεις, δεν υπάρχει κίνδυνος παγωνιάς. Κατ” αρχήν, να σου πω πως αν δεν έχεις κήπο, δεν χάθηκε ο κόσμος. Μια βεραντούλα ή αυλή και ζαρντινιέρες με χώμα φτάνουν για να σου δώσουν τις…Read more » Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο […]

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: