τεράριουμ
Προτάσεις για τεράριουμ
28/09/2013
φύλλο
Μάθε να κεντάς ένα φύλλο
29/09/2013

Πως θα χάσετε βάρος, τρώγοντας σωστά

βάρος

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Για να χάσει κανείς το λίπος του σώματος έτσι ώστε αυτό να παραμείνει υγιές, είναι σημαντικό να γνωρίζει πως το αν κερδίζουμε ή χάνουμε βάρος σώματος εξαρτάται από τη θερμιδική λήψη αλλά και από την κατανάλωση των σωστών τροφών. Για να χάσουμε βάρος θα πρέπει να ελαττώσουμε τη θερμιδική λήψη μας και επιπλέον να τρώμε υγιεινά. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό οι θερμίδες που καταναλώνουμε ημερησίως να μην προέρχονται από την ίδια πηγή. Ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται έναν συνδυασμό υδατανθράκων, πρωτεΐνης και λίπους στη σωστή αναλογία, δεδομένου ότι καθένα από αυτά τα συστατικά εξυπηρετεί και διαφορετική λειτουργία στο ανθρώπινο σώμα.

Έτσι:

1) Θα πρέπει να καταναλώνουμε σε επαρκή ποσότητα αλλά και με μέτρο, τρόφιμα τα οποία είναι υψηλά σε σύνθετους υδατάνθρακες και σε φυτικές ίνες. Οι υδατάνθρακες είναι μια ουσιαστική πηγή ενέργειας, ειδικά όταν εξασκούμαστε καθημερινά με τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα έτσι ώστε να ενισχύουμε το καρδιαγγειακό μας σύστημα. Γενικά, οι υδατάνθρακες είναι απαραίτητοι στον οργανισμό, οποιασδήποτε μορφής άσκηση κι αν κάνουμε. Όταν το σώμα μας μειώσει την κατανάλωση των υδατανθράκων αντίστοιχα μειώνεται και η φυσική του απόδοση.

2) Σιγουρευόμαστε ότι λαμβάνουμε αρκετή πρωτεΐνη στην καθημερινή μας διατροφή. Η πρωτεΐνη είναι η τροφή των μυών και συμβάλλει ουσιαστικά στην οικοδόμησή τους. Όταν υποβάλλουμε το σώμα μας σε φυσική άσκηση, αυτό θα αρχίσει να αναπτύσσει και περισσότερο ιστό μυών, με αποτέλεσμα να απαιτεί περισσότερη πρωτεΐνη για να μπορεί να “επισκευάσει” το ποσοστό των μυών που φθείρεται με την άσκηση. Επίσης, η πρωτεΐνη συμβάλλει ουσιαστικά σε μία επιπλέον λειτουργία. Αποτελούμενη από τα αμινοξέα, διαμορφώνει τα ένζυμα που απαιτούνται στο να παραμείνει το σώμα μας υγιές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: