Με λιπαντικό θα τα βγάλεις
Ο άλλος τρόπος να βγάλεις το αυτοκόλλητο
08/01/2017
Με πετσέτα μπάνιου θα φτιάξεις σκυλάκι
Φτιάξε πετσετένιο σκυλάκι
09/01/2017
Δείτε όλα

Ούρα σκύλου στο χαλί ή τη μοκέτα

Πως θα καθαρίσεις τα ούρα του σκύλου από το χαλί ή τη μοκέτα

Αν το σκυλάκι κάνει πιπί στο χαλί ή τη μοκέτα θα κάνεις τα εξής: Ρίξε στο σημείο μπόλικη μαγειρική σόδα Φτιάξε μείγμα από ίση ποσότητα νερού και ξυδιού και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού και ψέκασε πάνω στη σόδα. Περίμενε να στεγνώσει και μετά καθάρισε με την ηλεκτρική σκούπα

πως θα καθαρίσεις τα ούρα του σκύλου στο χαλί

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

loading...

Κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι

Η ιστορία μας στον χώρο της χρυσοχοΐας έχει ξεκινήσει εδώ και πενήντα χρόνια, με δικό μας εργαστήριο παραγωγής κοσμημάτων και δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα atenagold.com ιδρύθηκε το 2013, ακολουθώντας την τάση της αγοράς στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε, και το πετύχαμε, είναι τα κοσμήματα μας να φθάσουν στον τελικό καταναλωτή σε χαμηλότερη τιμή.

Advertisement

Με έμπειρους τεχνίτες και εξειδικευμένα στελέχη στους πολύτιμους λίθους, κατασκευάζουμε κοσμήματα άριστης ποιότητας. Στόχος μας είναι κάθε κόσμημα που αγοράζει ο καταναλωτής από εμάς να είναι εγγυημένο για την τελειότητά του και να το φοράει για μια ζωή. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που όλα μας τα κοσμήματα συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση για την κατασκευή τους και τους πολύτιμους λίθους που ενδεχομένως να έχουν.

Παρέχουμε την μέγιστη ασφάλεια για τις συναλλαγές για να μπορεί ο καταναλωτής να αγοράσει το κόσμημα που επιθυμείτε online. Μπορούν επίσης να μας καλέσουν και να κλείσουμε ένα ραντεβού στο showroom μας, όπου θα μπορέσουν να δούν το κόσμημα που τους ενδιαφέρει από κοντά και να το δοκιμάσουν. Μαζί με τον καταναλωτή μπορούμε να βρούμε το κατάλληλο κόσμημα για την κάθε περίσταση, να προτείνουμε άλλες ιδέες ή να δημιουργήσουμε ένα ειδικό κόσμημα, όπως ακριβώς το έχει φανταστεί ο καταναλωτής.

loading...

1 Comment

Θέλεις να το σχολιάσεις;