8 υπέροχες κουζίνες
15/01/2017
Ζαχαροπλαστική: Με τι θα αντικαταστήσεις το αβγό;
17/01/2017
Δείτε όλα

Ονειροκρίτης: Ονειρεύτηκες την Εκρηξη;

Είδες έκρηξη στον ύπνο σου;

Τι σημαίνει αν δεις Εκρηξη στον ύπνο σου;

  • Αν δεις στο όνειρό σου έκρηξη σημαίνει πως θα απογοητευτείς από άστοχες ενέργειες συνεργατών σου. Αυτές οι ενέργειες θα προξενήσουν ζημιές στις επιχειρήσεις σου
  • Αν στο όνειρο δεις πως μετά από έκρηξη, ο χώρος γέμισε καπνούς και σκόνη, μη βιάζεσαι να βγάλεις άσχημα συμπεράσματα, αφού το όνειρο αυτό σημαίνει ότι οι εμπορικές σου επιχειρήσεις θα πάνε καλά και θα είσαι το νούμερο ένα το καλό στον όποιον ανταγωνισμό
  • Είδες όνειρο πως μετά από έκρηξη μουντζουρώθηκε το πρόσωπο το δικό σου ή άλλων; Αυτό σημαίνει πως θα κατηγορηθείς άδικα. Οσο για τις κοπελιές που θα το δουν αυτό το όνειρο, καλά θα κάνουν να προσέχουν το αμόρε τους, γιατί κάτι μπορεί να ‘βρομάει’.

Διαφήμιση

Διαφήμιση

loading...

Θα ταξιδέψεις στην Κροατία;

Η Croatia Airlines, ο κροατικός εθνικός αερομεταφορέας και μέλος της Star Alliance, είναι μια μεσαίου μεγέθους ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία σε συνεχή ανάπτυξη.Στα 25 χρόνια της ύπαρξής της έχει συνδέσει τις πόλεις της Κροατίας με τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά κέντρα. Η εταιρεία κάνει συνεχώς προσαρμογές για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της τουριστικής οικονομίας και την ανάπτυξη του τουρισμού με ένα δίκτυο απευθείας πτήσεων προς την πρωτεύουσα του Ζάγκρεμπ, αλλά και σε προορισμούς στην Αδριατική, ενώ συνεργάζεται στενά με τις αεροπορικές εταιρείες-εταίρους της και σε συντονισμό με άλλες μορφές μεταφοράς, όπου αυτό είναι δυνατό. Ως φορέας δικτύου, παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών σε μικρές και μεσαίου βεληνεκούς πτήσεις.

Ο στόλος της Croatia Airlines είναι πολύ σύγχρονο και αποτελείται από 4 Airbus A319, 2 Airbus A320 και 6 Dash 8 Q400. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη συντήρηση των αεροσκαφών, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ενώ η αυστηρή τήρηση των διαδικασιών συμβάλλει στην μέγιστη προστασία του περιβάλλοντος, ιδίως όσον αφορά τον θόρυβο και την πρόληψη της ρύπανσης. Μετά την ανάλυση του εξειδικευμένου online site AirlineRatings.com το 2013, η οποία περιελάμβανε 448 φορείς σε παγκόσμιο επίπεδο, η Croatia Airlines τιμήθηκε με την υψηλότερη βαθμολογία ασφαλείας.

Ο φορέας διενεργεί επί του παρόντος πάνω από 90 καθημερινά δρομολόγια προς 25 προορισμούς σε 15 χώρες και, ως μέλος της Star Alliance, παρέχει στους επιβάτες της πρόσβαση σε 1.328 προορισμούς του δικτύου της Star Alliance σε 195 χώρες.

Με το σύγχρονο στόλο της, τα προσεκτικά σχεδιασμένα δρομολόγια των πτήσεων προσανατολισμένα προς τον επιβάτη και τις ανάγκες τους, το επαγγελματικό προσωπικό και το πρόγραμμα συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών, επιθυμία της Croatia Airlines είναι να προσφέρουν κάτι περισσότερο από άνετες πτήσεις.

loading...
loading...

Θέλεις να το σχολιάσεις;