φτιάξε δίσκο καθρέφτη
Δίσκος – καθρέφτης για το σερβίρισμα – βίντεο
06/01/2017
διατήρησε τη γυαλάδα τους
Για να διατηρήσουν τη γυαλάδα τους
07/01/2017
Δείτε όλα

Οι χρήσιμες μπατονέτες

οι μπατονέτες είναι χρήσιμες

Οι μπατονέτες έχουν πολλές χρήσεις

Ιταλική Παροιμία

Μη βάζεις όλα τ’ αβγά σε ένα καλάθι.

οι μπατονέτες είναι χρήσιμες

Θα τις χρειαστείς όταν βγεις έξω

Οι μπατονέτες έχουν πολλές χρήσεις. Μια απ’ αυτές θα σε σώσει αν είσαι κάπου και θέλεις λίγο να ‘διορθώσεις’ το μακιγιάζ σου.

  • Θα κάνεις ότι βλέπεις στην φωτογραφία τη διπλανή, θα βάλεις σε μια απ’ αυτές λίγη από τη σκιά που έχεις στα μάτια, σε μια άλλη λίγο lip gloss, λίγο concealer σε κάποια άλλη, κλπ.
  • Θα τις κλείσεις σε ένα πλαστικό σακουλάκι και αν γίνεται και σε κάποιο μικρό κουτάκι ( για να μην ακουμπήσουν μεταξύ τους ) που θα χωράει στην τσάντα σου.

Μ’ αυτό τον τρόπο, θα έχεις μαζί σου τα απαραίτητα, αν χρειαστεί κάπως να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου.

Διαφήμιση

loading...

Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια;

Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!

Αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες στην Καλύτερη Τιμή! Τώρα η αναζήτηση και η κράτηση για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια πιο εύκολη από ποτέ. Το σύστημα Best Finder Plus ψάχνει για σένα τις φθηνότερες πτήσεις, όλες τις προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων, τις πτήσεις με τον λιγότερο χρόνο αναμονής στα αεροδρόμια, τις πτήσεις με την μικρότερη διάρκεια ταξιδιού και τέλος σου δίνει την καλύτερη επιλογή.

Advertisement

Τώρα η αναζήτηση για φθηνές πτήσεις πιο εύκολή από ποτέ γιατί όλες οι αεροπορικές εταιρείες με τακτικά αεροπορικά δρομολόγια και οι δημοφιλέστερες εταιρείες χαμηλού κόστους συνδυάζονται μαζί, εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά κλικ, κάνε απλά την επιλογή σου για αεροπορικά εισιτήρια στην Καλύτερη Τιμή!

Διαφήμιση

Διαφήμιση
loading...
loading...

1 Comment

Θέλεις να το σχολιάσεις;