Με πετσέτα μπάνιου θα φτιάξεις σκυλάκι
Φτιάξε πετσετένιο σκυλάκι
09/01/2017
διώξε τις μυρωδιές της κουζίνας
Μυρωδιές στην κουζίνα και πως να τις εξαφανίσεις
10/01/2017
Δείτε όλα

Ξέμεινε από κούμπωμα το σκουλαρίκι;

Εχασες το κούμπωμα; Βάλε λαστιχάκι!

Αν χάσεις το κούμπωμα, θα βάλεις λαστιχάκι

Συμβαίνει και στα καλύτερα κορίτσια, να χάσουν το κούμπωμα από τα σκουλαρίκια.

Εχασες το κούμπωμα; Βάλε λαστιχάκι!

Υπάρχουν όμως λύσεις:

  • Θα βρεις ένα παχουλό λαστιχάκι (απ’ αυτά που δένουν τα δέματα) και θα κόψεις ένα κομματάκι. Αυτό το κομματάκι από το λαστιχάκι, θα αντικαταστήσει το χαμένο κούμπωμα ( βλέπε φωτο)

Υπάρχει κι άλλο κόλπο, αν το παραπάνω δεν σου κάνει. Κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να το δεις.

Διαφήμιση

Διαφήμιση

loading...

Γίνε μέλος στο αθηνόραμα Club

Για να αποκτήσεις προνόμια!

To αθηνόραμα Club δημιουργήθηκε για να προσφέρει στα μέλη του κάθε εβδομάδα σημαντικές παροχές και εκπτώσεις από όλο το φάσμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην πόλη, σε σινεμά, θέατρα, εστιατόρια, ταβέρνες, πίστες, μουσικές σκηνές, bars, clubs, spa, εναλλακτική γυμναστική, χορό, μουσεία, σεμινάρια, escape rooms, θεματικά πάρκα και χώρους Fun ‘n’ Action.


Ως μέλος του αθηνόραμα Club μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής μέλους για το χρονικό διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας.

 

Γιατί αθηνόραμα Club?

Ποιος δε θέλει να πηγαίνει σε θεατρικές παραστάσεις, να βλέπει κινηματογραφικές ταινίες, να τρώει στα καλύτερα εστιατόρια, να διασκεδάζει σε clubs, bars και μουσικές σκηνές με έκπτωση από 20% έως και 50%? Ακριβώς αυτό προσφέρει το αθηνόραμα Club: μόνιμη και απεριοριστή διασκέδαση και ψυχαγωγία σε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η πόλη, στις πιο οικονομικές τιμές.  Με το αθηνόραμα Club συνεχίζεις να κάνεις αυτό που έκανες, αλλά πιο φτηνά, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις καινούριες «αθηνοραματικές» προτάσεις.

Οι συνδρομητικές κάρτες προσφορών αποτελούν μια παγκόσμια τάση τα τελευταία χρόνια με συνεχόμενα ανοδική πορεία, αναφερόμενες σχεδόν αποκλειστικά σε εστιατόρια (πχ taste London) ή και ορισμένα clubs/bars. Το αθηνόραμα Club είναι ίσως η μοναδική εκπτωτική κάρτα σε παγκόσμιο επίπεδο που προσφέρει εκπτώσεις σε όλους τους τομείς διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Τι ακριβώς προσφέρει το αθηνόραμα Club

Όπως είπαμε ήδη το αθηνόραμα Club καλύπτει όλο το φάσμα της διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην Αθήνα.  Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

  • 20-30% έκπτωση σε εστιατόρια
  • 50% σε θέατρα (2 άτομα με 1 εισιτήριο)
  • Έως 50% σε κινηματογράφους (είτε 2 άτομα με 1 εισιτήριο, είτε 5€ ειδική τιμή)
  • 20-30% έκπτωση σε clubs, bars, πίστες και μουσικές σκηνές

Και όλες τις παραπάνω προσφορές τις απολαμβάνεις με την απλή επίδειξη της κάρτας σου.

Κοστίζει;

Η συνδρομή σου στο αθηνόραμα Club είναι ετήσια και κοστίζει 25€. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι δίνεις 2€ το μήνα ή 6 cent την ημέρα για να έχεις σταθερές εκπτώσεις στη διασκέδασή σου.  Με μία θεατρική παράσταση και μία κινηματογραφική ταινία έχεις ήδη κάνει απόσβεση! Από εκεί και μετά απλά κερδίζεις χρήματα σε κάθε έξοδό σου…

loading...

Θέλεις να το σχολιάσεις;