Λεκές από τσάι ή καφέ στον πάγκο της κουζίνας
01/02/2017
σέρβιρε με στυλ
Με στυλ το σερβίρισμα γίνεται καλύτερο
01/02/2017
Δείτε όλα

Μικρή, άνετη κουζίνα

είναι μικρή, αλλά άνετη
ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΡΕΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!
είναι μικρή, αλλά άνετη

Δεν είναι μεγάλη αυτή η κουζίνα. Εχει όμως σωστή διαρρύθμιση και είναι άνετη και ευχάριστη

Διακόσμηση

Διαφήμιση

Αναζωογονεί κι αποτοξινώνει το συκώτι

Herparen – αναζωογονεί κι αποτοξινώνει το συκώτι μετά την 1η θεραπεία. Ανακουφίζει τις παρενέργειες από το αλκοόλ, την ανθυγιεινή τροφή και τις τοξίνες.

Τριπλή δράση του Herparen για ένα υγιές συκώτι:


  • ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ: Οι πολυσακχαρίτες αφαιρούν τις καρκινογόνες ουσίες, τη χολή, τις τοξίνες, τη χοληστερόλη και τα υποπροϊόντα του αλκοόλ και τις συνέπειες του καπνού. Μέσω αυτής της διαδικασίας, το ήπαρ καθαρίζεται. H υγιής μικροχλωρίδα του στομάχου αποκαθίστανται. Το περιττό βάρος εξαφανίζεται εξαφανίζεται μαζί με τις αλλεργίες και τα δερματικά προβλήματα.
  • ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ: Η διυδροβαλανιδίνη (εκχύλισμα απο το φλοιό πεύκου) αναζωογονεί το συκώτι σε κυτταρικό επίπεδο. Ομαλοποιεί το περιεχόμενο της χολής και την έκκριση της. Σταματά επίσης τις επιβλαβείς διαδικασίες, επιβραδύνει την ανάπτυξη του όγκου και ανακουφίζει από τη φλεγμονή. Επίσης, βοηθά στην θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων.
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Πλούσιο σε βιταμίνες (B3, B5, C και D) και πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία (ασβέστιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, μολυβδαίνιο, νάτριο, κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, γερμάνιο), το Herparen ενεργοποιεί τα Τ-λεμφοκύτταρα και την ανοσολογική απόκριση σε κυτταρικό επίπεδο. Με την τακτική χρήση, το προϊόν σχηματίζει ένα προστατευτικό επίχρισμα. Το ήπαρ δεν πάσχει πλέον από εξωτερικούς παράγοντες.
Γιατροσόφια
loading...
loading...

Θέλεις να το σχολιάσεις;