Αν αγοράσατε ηλεκτρική σκούπα από τα Carrefour.. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
15/12/2011
τροχόσπιτο
Αμφίβιο τροχόσπιτο – βίντεο –
15/12/2011

Λέκιασαν τα ταπεράκια σας;

λέκιασαν τα τάπερ;

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Αν τα λεκιάσατε τα ταπεράκια σας με gazpacho ή σάλτσα ντομάτας, ιδού πως θα τα ξελεκιάσετε:
– Θα πάρετε ένα λεμονάκι ( ουχί Αργεντινής ) Μυρωδάτο, θα το κόψετε στη μέση και μ’ αυτό θα τρίψετε τους λεκέδες. Μετά το τρίψιμο, στύψτε να πέσει χυμός πάνω στον λεκέ και αφήστε να στεγνώσει στον ήλιο… Μετά την ηλιοθεραπεία το πλένετε και το ξεβγάζετε κανονικά…  και μετά, … αισθανθείτε οικολόγοι, αφού για να καθαρίσετε το ταπεράκι σας δεν καταφύγατε σε τοξικά για σας και το περιβάλλον απορρυπαντικά..

Διαφήμιση

Ταξιδέψτε με AEGEAN

Η Aegean Airlines, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μέλος της Star Alliance, ξεκινώντας την πορεία της τον Μάιο του 1999 ως και σήμερα, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.  Ο στόλος της εταιρείας απαρτίζεται από 31 υπερσύγχρονα, ολοκαίνουρια αεροσκάφη Airbus  A320/A321 με μέση ηλικία τα 4,5 έτη.

Advertisement

Στα 14 χρόνια λειτουργίας της, η Aegean έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού, τόσο της Αθήνας όσο και της περιφέρειας, ανοίγοντας νέους προορισμούς, μειώνοντας τις τιμές και μεγαλώνοντας τον όγκο της αγοράς. Το 2012 μετέφερε 6,1 εκατ. Επιβάτες. Σήμερα πραγματοποιεί  συνολικά 182 δρομολόγια, εκ των οποίων τα  160 είναι δρομολόγια εξωτερικού και τα 22 εσωτερικού. Με την είσοδο της εταιρείας στη Star Alliance, οι επιβάτες της AEGEAN μπορούν να έχουν αυξημένη συνδεσιμότητα σε 1.328 προορισμούς του δικτύου της Star Alliance σε 195 χώρες.

Το 2013 η AEGEAN βραβεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως  «Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη» σε έρευνα που έγινε σε περισσότερους από 18 εκατ. Επιβάτες  από τα  Skytrax World Airline Awards. Το βραβείο αυτό – που απονέμεται στην AEGEAN για 4η φορά από το 2009 έως σήμερα – αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους επιβάτες της, οι οποίοι την εμπιστεύονται σταθερά και την τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών τους.

Διαφήμιση

loading...

Διαφήμιση

loading...

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: