Τα κατάλληλα φρούτα για μαρμελάδες και γλυκά
01/02/2017
Με κουρέλια και θερμόκολλα, θα φτιάξεις χαλάκι
02/02/2017
Δείτε όλα

Κάθετοι κήποι

Κάθετοι κήποι

Οι κάθετοι κήποι είναι ιδανικοί για όσους δεν έχουν κήπο ή έχουν μικρές βεράντες. Είναι επίσης μια ιδανική λύση για λαχανικά και αρωματικά βότανα. Στις εικόνες που ακολουθούν βλέπετε μερικούς κάθετους κήπους.

Κλίκαρε τις εικόνες για να ανοίξουν!

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Του κήπου τα σχετικά

τρύπα στο ταβάνι

Κάντε τρύπα στο γυαλί

Ενα κόλπο για να κάνετε τρύπα στο γυαλί, χωρίς να το σπάσετε
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
διατροφή

Τροφές που καθαρίζουν το συκώτι

Μάθε ποιες είναι οι τροφές που καθαρίζουν το συκώτι
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζωογονεί κι αποτοξινώνει το συκώτι - Ανακουφίζει τις παρενέργειες από το αλκοόλ, την ανθυγιεινή τροφή και τις τοξίνες

Το Herparen – αναζωογονεί κι αποτοξινώνει το συκώτι μετά την 1η θεραπεία. Ανακουφίζει τις παρενέργειες από το αλκοόλ, την ανθυγιεινή τροφή και τις τοξίνες.

Τριπλή δράση του Herparen για ένα υγιές συκώτι:


  • ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ: Οι πολυσακχαρίτες αφαιρούν τις καρκινογόνες ουσίες, τη χολή, τις τοξίνες, τη χοληστερόλη και τα υποπροϊόντα του αλκοόλ και τις συνέπειες του καπνού. Μέσω αυτής της διαδικασίας, το ήπαρ καθαρίζεται. H υγιής μικροχλωρίδα του στομάχου αποκαθίστανται. Το περιττό βάρος εξαφανίζεται εξαφανίζεται μαζί με τις αλλεργίες και τα δερματικά προβλήματα.
  • ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ: Η διυδροβαλανιδίνη (εκχύλισμα απο το φλοιό πεύκου) αναζωογονεί το συκώτι σε κυτταρικό επίπεδο. Ομαλοποιεί το περιεχόμενο της χολής και την έκκριση της. Σταματά επίσης τις επιβλαβείς διαδικασίες, επιβραδύνει την ανάπτυξη του όγκου και ανακουφίζει από τη φλεγμονή. Επίσης, βοηθά στην θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων.
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Πλούσιο σε βιταμίνες (B3, B5, C και D) και πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία (ασβέστιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, μολυβδαίνιο, νάτριο, κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, γερμάνιο), το Herparen ενεργοποιεί τα Τ-λεμφοκύτταρα και την ανοσολογική απόκριση σε κυτταρικό επίπεδο. Με την τακτική χρήση, το προϊόν σχηματίζει ένα προστατευτικό επίχρισμα. Το ήπαρ δεν πάσχει πλέον από εξωτερικούς παράγοντες.
loading...

Θέλεις να το σχολιάσεις;