Θέλετε να χάσετε βάρος;
04/08/2011
Θα φτιάξετε ζύμη;
04/08/2011

Επικίνδυνο προϊόν: Kellog’s Special K – corn flakes

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Ο ΕΦΕΤ διαπίστωε πως στο Kellog’s Special K (φωτογραφίες), ανιχνεύτηκε φουντούκι αλλεργιογόνο.
Κι επειδή πολλοί από μας και κυρίως παιδιά, τρέφονται καθημερινά με το συγκεκριμένο προϊόν, διαδώστε το και αν σας έχει περισσέψει πετάξτε το.
Αν τύχει και βρείτε το προϊόν σε ράφι καταστήματος, επικοινωνείστε με τον ΕΦΕΤ στο τηλέφωνο ή φαξ:  Τηλ.: 210-6971500, Fax: 210 6971501
Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου του ΕΦΕΤ.

Αθήνα 2 Αυγούστου 2011  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση προϊόντος Ο Ε.Φ.Ε.Τ., σε συνέχεια διερεύνησης κοινοποίησης των κυπριακών αρχών, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπίστωσε τη διακίνηση και στην ελληνική αγορά προϊόντος δημητριακών πρωινού (corn flakes), στο οποίο ανιχνεύτηκε φουντούκι, αλλεργιογόνο συστατικό, που δεν αναγραφόταν, ως όφειλε, στην επισήμανση. Πρόκειται για δημητριακά πρωινού (corn flakes) με την εμπορική επωνυμία «Special K – Τραγανές Νιφάδες από Ρύζι και Σιτάρι Ολικής Αλέσεως με Κατεψυγμένα Αποξηραμένα Φρούτα», σε συσκευασία των 300 g, με αριθμό παρτίδας L10, ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 03.04.2012 και γραμμοκώδικα (barcode) 5 050083 262548, το οποίο παρασκευάζεται από την εταιρεία «KELLOGG COMPANY OF G.B. LTD» του Ηνωμένου Βασιλείου και διακινείται στην ελληνική αγορά από την επιχείρηση «ΑΤΛΑΝΤΑ Α.Ε.» (ο χλμ. Λ. Μαρκοπούλου, Γλυκά Νερά Αττικής). Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του ανωτέρω προϊόντος από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που είναι αλλεργικοί στo φουντούκι και έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφίες), να μην το καταναλώσουν. 

Ε.Φ.Ε.Τ = ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ….. που σημαίνει, πως έλεγχος γίνεται….. στην ενημέρωση πάσχουμε….

loading...

Mπείτε στο καινούργιο meacolpa.today

Μπείτε στο ολοκαίνουργιο meacolpa.today και δείτε κόλπα και άλλα ενδιαφέροντα με συνεχείς ενημερώσεις που θα αγαπήσετε

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: