γρατσουνιές
Γρατσουνιές στο έπιπλο
04/03/2013
Το μυρωδάτο κλιματιστικό
04/03/2013

Αν τον θέλετε στο υπνοδωμάτιο …

αν κοιμάται μαζί σου

Δίπλα στο κρεβάτι σου!

Αν δεν αντέχετε μακριά του
Και θέλετε ν’ ακούτε το ροχαλητό του
Ολη νύχτα όταν κοιμάται δίπλα σας
Ιδού η λύση…
Φτιάξτε του ένα παρόμοιο κατασκεύασμα
Και θα ζήσετε εσείς καλά
Κι εκείνος καλύτερα
Και μετά σου λένε, σκυλίσια ζωή …

Διαφήμιση

Πως θα σταματήσεις το κάπνισμα!

Σταματήστε το κάπνισμα μια για πάντα γρήγορα και αμετάκλητα! Ξεχάστε την παχυσαρκία, τα νεύρα και την εξάρτηση από τη νικοτίνη. Η απλούστερη και προσιτή λύση κατά του καπνίσματος είναι ήδη εδώ!

Ένα σετ βιοενεργών μαγνητών που τοποθετούνται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του αυτιού, τα οποία ελέγχουν και περιορίζουν την επιθυμία για κάπνισμα, βάζοντας ένα τέλος στην εξάρτηση από τη νικοτίνη. Αυτοί οι βιομαγνήτες είναι επιχρυσωμένοι με χρυσό 24 καρατίων, που ενεργεί ως ένας φυσικός αγωγός, προστατεύοντάς σας από αλλεργικές αντιδράσεις.

Advertisement

Αυτή η μέθοδος ονομάζεται Ωτοθεραπεία. Αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950. Η μέθοδος είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πιστοποιημένη και εγκεκριμένη. Η επίδρασή της στηρίζεται στο γεγονός ότι το εσωτερικό του αυτιού σας συνδέεται νευρολογικά με μεγάλο μέρος του σώματός σας. Επηρεάζοντας το, μπορείτε να διαχειριστείτε τον πόνο, να ηρεμήσετε τα νεύρα σας και στο τέλος, να μειώσετε την επιθυμία για κάπνισμα. Οι Κινέζοι την χρησιμοποιούν για δεκαετίες, αλλά είναι επιτέλους διαθέσιμη σε όλους!

loading...

Διαφήμιση

loading...

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: