ομορφιά
Νιώθετε το δέρμα σας κουρασμένο;
23/05/2011
Μαγειρική σόδα – 3 – Μασέλα –
23/05/2011

Αν την τάρτα την θέλετε τραγανή..

τι να κάνεις για να γίνει τραγανή η τάρτα

Για να γίνει τραγανή

Για να γίνει τραγανή η τάρτα που θα φτιάξετε:
– Αλείψτε την επιφάνεια της ζύμης με μία παχιά στρώση από ασπράδι αβγού και μετά ψήστε την. Το ασπράδι, θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό στρώμα και θα εμποδίσει τα υγρά των φρούτων να μουλιάσουν τη ζύμη

Διαφήμιση

loading...

Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα!

Ονειρεύεστε να έχετε μια ελκυστική φιγούρα, επίπεδη κοιλιά και, αδύνατους γλουτούς; Είναι απόλυτα πιθανό να τα καταφέρετε μέσα σε μόλις ένα μήνα.

Το Nidora είναι μια σκόνη, ένας συνδυασμός φυσικών συστατικών. Έχει ένα ισχυρό αποτέλεσμα στο σώμα, σε 4 επίπεδα, διότι τα συστατικά απορροφώνται μέσω της γεύσης, της γλώσσας, της όσφρησης και του στομάχου, και αυτό στέλνει ένα σήμα στον εγκέφαλο, ότι το σώμα είναι πλήρες και η όρεξη έχει εξαφανιστεί.

Advertisement

Με αυτό τον τρόπο, το σώμα αρχίζει προοδευτικά να λιώνει τα αποθέματα λίπους, και, αντίθετα με τα αποτελέσματα της δίαιτας, είναι απίθανη μια ανεξέλεγκτη πείνα, το υπερβολικό φαγητό και η αύξηση του βάρους. Μετά την πρώτη ημέρα χρήσης, θα νιώσετε την όρεξή σας να μειώνεται αισθητά και οι σκέψεις σας για το φαγητό θα γίνουν σπανιότερες από ότι συνήθως. Μέσα σε μια εβδομάδα, θα παρατηρήσετε στον καθρέφτη ορατές αλλαγές στο σώμα σας. Η περιφέρεια των γλουτών σας θα μειωθεί περίπου 3-4 εκατοστά και 25-30% της κυτταρίτιδας θα εξαφανιστεί από το δέρμα σας. Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες μετά την υποβολή του αιτήματος, ανάλογα με τον προορισμό.

Διαφήμιση

loading...

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αρέσει σε %d bloggers: