με αλουμινόχαρτο θα τις καθαρίσεις
Ξεφλούδισε στα γρήγορα, τις μικρές πατάτες
08/01/2017
Ούρα σκύλου στο χαλί ή τη μοκέτα
09/01/2017
Δείτε όλα

Ο άλλος τρόπος να βγάλεις το αυτοκόλλητο

Με λιπαντικό θα τα βγάλεις

Διαφήμιση

Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι για να ξεκολλήσεις μια αυτοκόλλητη ετικέτα από ένα βιβλίο, μια γυάλα κλπ. Ενας διαφορετικός τρόπος είναι να το ψεκάσεις με λιπαντικό και μετά από πέντε λεπτά να τρίψεις το σημείο με ένα σφουγγάρι για να φύγουν τελείως τα υπολείμματα χαρτιού.

Διαφήμιση

Διαφήμιση

loading...

Χειροποίητα Ελληνικά κοσμήματα

ο amoramor.gr προσφέρει κοσμήματα από ασήμι, ατσάλι, δέρμα, μέταλλο, κρύσταλλα Swarovski και ημιπολύτιμες πέτρες, χειροποίητα και σχεδιασμένα από Έλληνες σχεδιαστές σε όλες και όλους εσάς που θέλετε να κάνετε πάντα τη διαφορά και να προκαλείτε τις καλύτερες των εντυπώσεων! Με 48 χρόνια πείρας στην πλάτη του στο χώρο των κοσμημάτων, το Amor Amor θα σας κάνει να το… ερωτευτείτε! Το λέει άλλωστε και το όνομά του!

Advertisement

Στόχος όλων εμάς που εργαζόμαστε στο amoramor.gr είναι να σας παρέχουμε μία ευρεία γκάμα από κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Φροντίζουμε για τη συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη των προϊόντων μας ακολουθώντας όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ώστε να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες. Βασική μας προτεραιότητα είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη μας.

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέσω των τριών καταστημάτων λιανικής στο χώρο που δραστηριοποιούμαστε είναι ένα από τα κύρια στοιχεία μας, χάρη στο οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.  Μέσω του amoramor.gr έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να κάνετε κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή, όπου και αν βρίσκεστε.

Το Τμήμα Πωλήσεων αποτελείται από έμπειρο προσωπικό έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα σε οποιαδήποτε απορία έχετε.

loading...

Θέλεις να το σχολιάσεις;