2017 Ευχές!
01/01/2017
Σκανδιναβικές κουζίνες
01/01/2017
Δείτε όλα

Οι παλιές οι ρόδες οι τόσο χρήσιμες – βίντεο

φτιαγμένη με παλιά ρόδα

Τις παλιές τις ρόδες / ρεζέρβες αυτοκινήτων, μη βιαστείς να τις ξεφορτωθείς, μιας και όπως θα είδες ήδη στο βίντεο που προηγείται, ένα σωρό πράγματα μπορείς να κάνεις με δαύτες.

Διαφήμιση

loading...

Διαφήμιση

To Forky είναι μια νέα online υπηρεσία παράδοσης υγιεινού και ποιοτικού φαγητού σε λίγα μόλις λεπτά. Η πρώτη εταιρία στην Ευρώπη που εισήγαγε την τεχνολογία σε έναν κατεξοχήν παραδοσιακό κλάδο, το Forky προσφέρει υγιεινό και ποιοτικό φαγητό σε λίγα λεπτά. Η υπηρεσία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη η διαδικασία παραγγελίας φαγητού: μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις και μπορείς να στείλεις την παραγγελία σου μέσω της ιστοσελίδας ή του app σε 3 μόλις click.

Με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, το Forky λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 12:00-17:00 & 19:00-23:00 και καλύπτει τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά.

Διαφήμιση

parea.online

Τι είναι το parea.online

yellow-daffodil-flower-608x1080-1Το parea.online είναι ένα web site που ο καθένας μπορεί να γράψει ένα άρθρο, να προσθέσει ένα βίντεο, μία φωτογραφία ή μία συλλογή φωτογραφιών.

Η καταχώρηση άρθρων, βίντεο και εικόνων γίνεται πανεύκολα, χάρη στο μοναδικό σύστημα που διαθέτουμε και επιτρέπει ακόμη και σε άσχετους με την τεχνολογία να προβούν σε ανάλογες ενέργειες.

Στο parea.online ο χρήστης θα έχει την χαρά να μοιράζεται μια ιστορία που του συνέβη ή που διάβασε ή άκουσε.

Όπως επίσης μπορεί να μοιραστεί:

  • μια συνταγή μαγειρικής
  • ένα βίντεο που εντυπωσίασε
  • εικόνες που φάνηκαν παράξενες ή αγαπήθηκαν
  • μουσικά κομμάτια  και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργηθούν κάποια στιγμή ομάδες με ίδια ενδιαφέροντα και θα δημιουργηθεί μια μεγάλη παρέα  από διαφορετικούς ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν με την parea.online τα δικά τους ενδιαφέροντα ή τις ανησυχίες.

Μπορούν επίσης και να δημιουργηθούν φίλιες,  χάρη στα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες ανησυχίες που μπορεί κάποιος να να έχει με ένα συνάνθρωπό του.

Αν λοιπόν:

* Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς κάτι που έζησες ή που έζησε κάποιος δικός σου ή και άγνωστος σε σένα άνθρωπος;

  • Είδες κάτι που σε τάραξε ή σου έκανε εντύπωση;
  • Θέλεις να μοιραστείς μια αγωνία, μια εικόνα ή ένα βίντεο;

Είσαι στο σωστό μέρος!

Το να ανεβάσεις την ιστορία σου, για να μας πεις τη γνώμη σου ή απλά να μεταφέρεις κάτι που διάβασες ή είδες είναι πολύ απλό.

Κάνε ένα   ΚΛΙΚ ΕΔΩ και θα το διαπιστώσεις

Και κάτι άλλο:

Οσο για την διαδικτυακή μας διεύθυνση, είναι πανεύκολη: parea.online … τίποτα άλλο! Φτάνει και περισσεύει…

Διαφήμιση

Θέλεις να το σχολιάσεις;