Διακόσμηση – 2 –

Η διακόσμηση είναι μια ευχάριστη ενασχόληση.

Σου φτιάχνει το κέφι, απασχολεί το μυαλουδάκι σου ευχάριστα και  σε βοηθάει να φτιάξεις μια όαση χαράς εκεί που ζεις και εργάζεσαι.

Η διακόσμηση ενός χώρου δεν είναι κάτι το περίπλοκο στην τελική. Αυτό που εσένα σου αρέσει και σε κάνει να νιώθεις ευχάριστα είναι το σωστό και σε όποιον δεν αρέσει πρόβλημα δικό του και σκασίλα δική σου. Αλλωστε, αρκεί να ανατρέξεις σε διάφορα στυλ διακόσμησης που κατά καιρούς έχουν διαφημιστεί, για να βάλεις τα γέλια ή να μη πιστεύεις αυτό που βλέπεις.

Ο χώρος για να αλλάξει και να γίνει ευχάριστος, δεν απαιτεί απαραίτητα χρήματα. Με απλές κινήσεις, όπως το να  αλλάξεις τη θέση ενός βάζου, μπορείς να αλλάξεις την ατμόσφαιρα και την εμφάνιση του χώρου….

Και το πιο σπαστικό που ακούω κατά καιρούς….. ‘κάνε λέει αυτό ή το άλλο, για να υπάρχει καλή ενέργεια’… ξέρεις εσύ, τώρα, το feng shui με το οποίο σου έχουν ζαλίσει το κεφάλι… εντάξει, κάτι πρέπει να λένε για να δικαιολογούν τον μισθό τους και την ίδια τους την ύπαρξη ενίοτε.

Εσύ όμως που είσαι άτομο υποψιασμένο ξέρεις πως την καλή ενέργεια στον χώρο την δίνουν οι άνθρωποι και όχι τα αντικείμενα. Γι’ αυτό, αν θέλεις πραγματικά να υπάρχει καλή ενέργεια στον χώρο που ζεις ή εργάζεσαι, κοίτα να τον φτιάχνεις με αυτό που σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις ευχάριστα και θετικά .. αυτό είναι καλή ενέργεια …. Τα πράγματα ειναι απλά  και πάψε να πιστεύεις τις αμπελοφιλοσοφίες του κάθε πικραμένου που βγαίνει στο χαζόκουτο και σου λέει τα διάφορα….

Ρίξε τώρα και μια ματιά στις φωτογραφίες, για να παίρνεις ιδέες και με τη βοήθεια της φαντασίας σου να μεταμορφώσεις τον χώρο σου σε παλάτι … το δικό σου παλάτι…

Κράτα αυτό που σου αρέσει … τα άλλα, ξέχνα τα ..

διακόσμηση διακόσμηση διακόσμηση διακόσμηση διακόσμηση

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!