Τι πρέπει να προσέχεις όταν αγοράζεις πατάτες

Πρέπει να σταματήσει αυτή η ασυδοσία και να σταματήσουν να μας πασάρουν τροφή για χοίρους. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει εσύ, ο καταναλωτής να αντιδράσεις, για να σε σεβαστεί το κατάστημα.

  • Μύρισε την πατάτα. Η χαλασμένη πατάτα έχει μια φρικτή μυρωδιά, όχι πάντα έντονη, άσχημη όμως. Η πατάτα που δεν είναι σάπια θα έχει μια μυρωδιά πιο γήινη και αμυλούχα. Εδώ που τα λέμε, δεν χάνεις τίποτα να μυρίζεις τα περισσότερα απ’ αυτά που θα βάλεις στο στόμα σου και θα καταλήξουν στο στομάχι σου.
  • Αν οι πατάτες είναι ζαρωμένες και η επιφάνεια τους δεν είναι λεία και σκληρή, μη τις αγοράσεις. Η καλή πατάτα δεν είναι ούτε ζαρωμένη ούτε  μαλακιά σαν σφουγγάρι
  • Δεν αγοράζεις πατάτες  που είναι σε δίχτυ ή σε συσκευασία. Τις πατάτες θα πρέπει να τις διαλέγεις μία – μία για τους παραπάνω λόγους. Για την προστασία σου.

[showad block=10]

  • Λένε πως αν αφαιρέσεις τα φύλλα ή τις ξεφλουδίσεις για να φύγουν τα σημεία που είναι πράσινα, δεν υπάρχει κίνδυνος…. εμείς προτείνουμε να τις πετάξεις ή να τις φυτέψεις…
πατάτα
Μια χαρά πατάτα
πατάτα
Αυτή την πατάτα ΔΕΝ την αγοράζεις!!

Τι πρέπει να προσέχεις όταν αγοράζεις πατάτες

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!