Γιά να μη διπλώνουν οι μπότες στην παπουτσοθήκη

Aυτό το ξέρατε; – 98 –
22/03/2013
Προτάσεις διακόσμησης για να γίνει ευχάριστος ο χώρος που ζούμε
23/03/2013
Show all

Γιά να μη διπλώνουν οι μπότες στην παπουτσοθήκη

  Για να μη λυγίσουν!

  Διαφήμιση

  Γιά να μη διπλώνουν και ζαρώνουν οι μπότες στην παπουτσοθήκη: 1.Πάρτε ένα πλαστικό μπουκάλι και βάλτε ένα σε κάθε μπότα. 2.Ανάλογα με το μέγεθος της μπότας, κόβετε και το μπουκάλι 3. Αντί για πλαστικό μπουκάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άδειο γυάλινο μπουκάλι Ετσι οι μπότες σας θα κρατηθούν όρθιες και θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση, χωρίς ζάρες.

  Διαφήμιση

  loading...

  Είδη Κουζίνας

  Η τάση των τελευταίων χρόνων είναι σαφώς η επιστροφή στο σπίτι και την κουζίνα. Όλο και περισσότερες νέες εκπομπές, αφιερωμένες στη μαγειρική, αντικατοπτρίζουν την τάση της εποχής, που είναι να δοκιμάζουν όλοι το ταλέντο τους στην κουζίνα, δημιουργώντας πρωτότυπες συνταγές. Τα Cook-Shop είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων, αφιερωμένη στα είδη κουζίνας.

  Σε κάθε κατάστημα Cook-Shop υπάρχει μια πλούσια ποικιλία προϊόντων (πάνω από 2.500 είδη), ιδανικά όχι μόνο για καθημερινή χρήση αλλά και για δώρα, που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές. Τα προϊόντα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες που αφορούν στην προπαρασκευή, τη συντήρηση, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα του φαγητού. Διαλέγονται με προσοχή από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού που έχουν εμπιστευθεί στην εταιρεία τα προϊόντα τους, κατ’ αποκλειστικότητα. Στα Cook-Shop λειτουργεί επίσης και Λίστα Γάμου – Κουζίνας που καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και διαθέτει εξαιρετικά προνόμια όπως:  • Δυνατότητα ανοικτής ή κλειστής Λίστας Γάμου
  • Τσεκ δώρου
  • Πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων

  Θέλεις να το σχολιάσεις;

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!