Στα πεταχτά – 11 –

Σκληρό lipstick?
08/03/2013
Ψείρες στο κεφάλι και πως να τις ξεφορτωθείτε
08/03/2013
Show all

Στα πεταχτά – 11 –

Χρήσιμα κολπάκια της καθημερινότητας:
Το γδάρατε το μαύρο παπουτσάκι;
– Το παπουτσάκι το μαύρο το γδάρατε και στο σημείο που το γδάρατε, θα το περάσετε με μαύρο μαρκαδόρο για να καλύψετε το γδάρσιμο και να τονώσετε το χρώμα σ’ εκείνο το σημείο.
Δεν βλέπουν τα ματάκια να περάσετε την κλωστή;
– Ο πιο εύκολος τρόπος να περάσετε την κλωστή σε βελόνα με μικρή τρύπα, είναι να βάλετε λίγο βερνίκι στην κλωστή. Αφήστε λίγο να στεγνώσει και όταν θα προσπαθήσετε πάλι να την περάσετε στην βελόνα, η κλωστή δεν θα λυγίζει και …. θα τα καταφέρετε!
Θέλει πλύσιμο το πουπουλένιο μαξιλάρι;
– Για να πλύνετε το πουπουλένιο μαξιλάρι:
1. Θα ξηλώσετε σε κάποιο  σημείο
2. Θα βάλετε καινούργια σακούλα στην ηλεκτρική σκούπα
3. Θα βάλετε το στόμιο του σωλήνα της σκούπας στο σημείο που ξηλώσατε και θα βάλετε μπροστά τη σκούπα για να πάνε όλα τα πούπουλα στην καθαρή σακούλα.
4. Οταν πλυθεί το μαξιλάρι, θα βγάλετε τα πούπουλα από τη σακούλα και θα τα βάλετε στο μαξιλάρι.
 Μπορείτε να βγάλετε τα πούπουλα χωρίς να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σκούπα, αλλά αν το κάνετε, θα γεμίσει ο τόπος με δαύτα

[social title=”Κάνε like” subtitle=”” link=”http://www.facebook.com/meacolpa” icon=”fa-facebook”] [social title=”follow” subtitle=”” link=”http://www.twitter.com/mea_colpa” icon=”fa-twitter”] [social title=”κύκλοι” subtitle=”” link=”https://plus.google.com/u/0/109245033337326837494″ icon=”fa-google-plus”][social title=”youtube” subtitle=”” link=”https://www.youtube.com/channel/UCBR6hK4WHbm0_R55crv2OXw” icon=”fa-youtube”]

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!