Στα πεταχτά – 5 –

Αν δεν έχετε κάβα
27/01/2013
Flash back
27/01/2013
Show all

Στα πεταχτά – 5 –

Μερικά χρήσιμα της καθημερινότητας
Στα πεταχτά

Φωτιστικό οινόπνευμα για πολλές χρήσεις
-Φορέστε τα γάντια για προστασία, βρέξτε χαρτί κουζίνας με φωτιστικό οινόπνευμα και καθαρίστε τις επιφάνειες με λίπη. Και καθαρίστε τους διακόπτες, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το τηλέφωνο, τα πλακάκια, τις λάμπες (σβηστές) . Αποφύγετε όμως να πλησιάσετε σπίθα ή φλόγα
Αφαλατώστε τον βραστήρα
– Για την αφαλάτωση του βραστήρα, χρησιμοποιήστε άσπρο ξύδι. Θα τον γεμίσετε με νερό και ξύδι, που θα αφήσετε όλη νύχτα. Το πρωί θα τον αδειάσετε και θα τον ξεπλύνετε πολύ καλά.
Για το τηλέφωνο του ντους
-Ασπρο ξύδι θα χρησιμοποιήσετε για να φύγουν τα άλατα από το τηλέφωνο του ντους.  Θα μουλιάσετε ένα παλιό μπλουζάκι με ξύδι και μ’ αυτό θα τυλίξετε το τηλέφωνο του ντους. Θα το αφήσετε όλη νύχτα και το πρωί θα ξεπλύνετε για να λάμψει το τηλέφωνο του ντους.

[social title=»Κάνε like» subtitle=»» link=»http://www.facebook.com/meacolpa» icon=»fa-facebook»] [social title=»follow» subtitle=»» link=»http://www.twitter.com/mea_colpa» icon=»fa-twitter»] [social title=»κύκλοι» subtitle=»» link=»https://plus.google.com/u/0/109245033337326837494″ icon=»fa-google-plus»][social title=»youtube» subtitle=»» link=»https://www.youtube.com/channel/UCBR6hK4WHbm0_R55crv2OXw» icon=»fa-youtube»]

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!