Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η στα ηχογραφημένα τηλεφωνικά μηνύματα!!

Ζωάκια λατρεμένα – 6 –
28/12/2012
Μεταλλάξτε την παλιά δαντέλα… για να βλέπετε την ώρα
28/12/2012
Show all

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η στα ηχογραφημένα τηλεφωνικά μηνύματα!!

Αν χτυπήσει το τηλέφωνο και το ηχογραφημένο μήνυμα σας πει πως έχει επιλεγεί ο αριθμός σας για να κερδίσετε 1.000 € και σας ζητηθεί να πατήσετε κάποιον αριθμό για επιβεβαίωση, ΜΗ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ!! Να κλείσετε αμέσως το τηλέφωνο και στείλτε τους και στον αγύριστο κι ας μη σας ακούνε.
Είναι λαμόγια και αν κάνετε ότι σας λέει το ηχογραφημένο μήνυμα, σας περιμένει το  λιγότερο ένα εγκεφαλικό όταν λάβετε τον λογαριασμό του τηλεφώνου.
Επίσης αν σας έρθει sms από τη Δέσποινα, τον Κίτσο ή τον Ευλάμπιο… πάλι δεν πρέπει να τσιμπήσετε. Αν έχετε φίλους με αυτά τα ονόματα ( που δεν είναι απαραίτητα τα παραπάνω ) θα βρείτε τον αριθμό τους από τις επαφές του κινητού σας και θα επικοινωνήσετε. Προπαντός μην απαντήσετε στο SMS….
Φίλοι που την έπαθαν, επικοινώνησαν με τον ΟΤΕ και με την COSMOTE και τους είπαν πως αυτές οι εταιρείες είναι όλες νόμιμες και ότι κάνουν το κάνουν ακολουθώντας το γράμμα του νόμου……
Ολα αυτά, στην Ελλάδα της αλληλεγγύης και της λαμογιάς…. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!