Στηρίξτε το κινητό στον κύλινδρο από το χαρτί τουαλέτας

Ανάκληση πορτοκαλάδας με ανθρακικό
03/10/2012
Θέλετε το αναψυκτικό σας να κρυώσει γρήγορα στο ψυγείο;
04/10/2012
Show all

Στηρίξτε το κινητό στον κύλινδρο από το χαρτί τουαλέτας

κινητό

Οταν τελειώσει το χαρτί τουαλέτας, μη βιαστείτε να πετάξετε τον κύλινδρο, γιατί αυτός ο κύλινδρος είναι χρήσιμος και όσοι μας διαβάζουν το γνωρίζουν.
Αλλη μία χρήση για τον κύλινδρο είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία.
Στο γραφείο, στο σπίτι μπροστά από τον υπολογιστή, βολεύει να στηρίζουμε το κινητό σε κάποια βάση, ειδικά όταν επικοινωνούμε σε ανοιχτή ακρόαση, με κάποιο πελάτη, συνεργάτη ή φίλο,  ή απλά θέλουμε ν’ ακούσουμε μουσική ή να δούμε κάποιο βίντεο στο κινητό.
Κι επειδή ουδείς λόγος υπάρχει να επενδύουμε σε τέτοιου είδους  gadget, με τον  κύλινδρο από το χαρτί της τουαλέτας θα φτιάξουμε το πολύ χρήσιμο στήριγμα που βλέπετε στη φωτογραφία.
Εκτός από τον κύλινδρο θα χρειαστούμε τις κόκκινες ( υπάρχουν σε διάφορους χρωματισμούς ) καρφιτσούλες για να τον στηρίξουμε. Τις καρφιτσούλες τις βρίσκουμε όπου πουλάνε είδη χαρτοπωλείου.
Αν το στήριγμα το θέλετε πιο trendy μπορείτε να το βάψετε. Αν πάλι η λύση του  κύλινδρου είναι πολύ μπανάλ και καθόλου καθώς πρέπει για τα γούστα σας… μπορείτε να επενδύσετε σε κάποιο από τα gadget που σας προτείνουμε παρακάτω…με 1 κλικ το παραγγέλνετε και σε ελάχιστα 24ωρα θα το φέρει ο ταχυδρόμος στη διεύθυνση που θα δηλώσετε

 Θερμές ευχαριστίες στον φίλο Θανάση για το κόλπο
 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!