Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η Κατάσχεση 3.459,79 τόνων ακατάλληλου για κατανάλωση τοματοπολτού

Για τον βήχα
20/09/2012
Με παλέτα … και ΤΖΑΜΠΑ
20/09/2012
Show all

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η Κατάσχεση 3.459,79 τόνων ακατάλληλου για κατανάλωση τοματοπολτού

Αντε πάλι, 3.459,79 τόνοι τοματοπολτού κρίθηκαν ακατάλληλοι για ανθρώπινη κατανάλωση και ο ΕΦΕΤ έκανε κατάσχεση. Και κάτι τρέχει στα γύφτικα, αφού αυτοί οι τύποι που δεν έχουν κανένα σεβασμό για την υγεία των συνανθρώπων τους θα βρούνε τρόπο να ξανακάνουν τα ίδια.
Εκτός από κατάσχεση, θα έπρεπε οι προϋποθέσεις για να δοθεί άδεια να είναι πολύ αυστηρές, πράγμα που ως φαίνεται δεν είναι. Από την άλλη να μην επιτρέπετε σε τέτοιου είδους υποκείμενα η οποιαδήποτε ανάμειξη σε παρόμοιες δραστηριότητες. Κι αν το κράτος αδιαφορεί για την υγεία μας, ας καταλάβει πως ένας άρρωστος πληθυσμός δεν συμφέρει ούτε οικονομικά.
Διαβάστε το δελτίο τύπου που ακολουθεί και απολαύστε και τις φωτογραφίες από τα μέρη που φυλάσσονταν ο τοματοπολτός
* Για την ιστορία: Το 1995 οι παραγωγοί βιομηχανικής ντομάτας της περιοχής, οι συνεταιρισμοί και οι ενώσεις τους συνέστησαν την ΣΕΚΟ Δράμας Α.Ε. και εξαγόρασαν το εργοστάσιο της ΣΕΚΟΒΕ στο Κεφαλάρι της Δράμας – Απορία: Επαιρναν κι επιδοτήσεις  για τα σκουπίδια που μας τάιζαν;
Κατάσχεση 3.459,79 τόνων ακατάλληλου για κατανάλωση τοματοπολτού

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!