Πως θα καθαρίσετε / ξεμυρίσετε το χαλί με μαγειρική σόδα – βίντεο –

σπίτι
Πως να συμμαζέψετε το σπίτι .. σε 3 λεπτά – βίντεο –
20/12/2011
Φτιάξτε λυχνάρι… με το πορτοκάλι
20/12/2011

Πως θα καθαρίσετε / ξεμυρίσετε το χαλί με μαγειρική σόδα – βίντεο –

χαλί
χαλί

Το χαλί που δεν είναι καθαρό, μυρίζει και άσχημα. Για να το καθαρίσετε και να το ξεμυρίσετε, θα χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και όχι τα διάφορα καθαριστικά του εμπορίου και τούτο γιατί:
1. Η μαγειρική σόδα είναι φιλική στο περιβάλλον ενώ τα διάφορα προϊόντα που κυκλοφορούν είναι τοξικά για τον άνθρωπο και βλάπτουν και το περιβάλλον
2. Η μαγειρική σόδα, δεν θα καθαρίσει απλά το χαλί σας, θα αφαιρέσει τις μυρωδιές και θα σκοτώσει και τα ακάρεα που υπάρχουν πάνω στο χαλί και που δεν φαντάζεστε πόσα είναι
3. Η μαγειρική σόδα είναι πιο οικονομική λύση
Σκουπίστε αρχικά το χαλί με την ηλεκτρική σκούπα. Ψεκάστε μαγειρική σόδα και αφήστε να δράσει για αρκετές ώρες. Το καλύτερο είναι να ψεκάσετε το χαλί πριν πάτε το βράδυ για ύπνο, ώστε να μην το πατήσουν και γεμίσει και το υπόλοιπο σπίτι με πατημασιές μαγειρικής σόδας. Το πρωί περνάτε το χαλί με την ηλεκτρική σκούπα. Το χαλί σας θα έχει ξαναβρεί το χρώμα του και δεν θα μυρίζει άσχημα.. και για τη συνέχεια δείτε το βίντεο με ήχο και εικόνα!

How To Deodorize Carpet With Baking Soda by VideojugLifestyleandHome

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!