Καθαρό μπάνιο χωρίς κόπο

Το μπάνιο, όπως και η κουζίνα, πρέπει να παραμένουν καθαρά.
Οσον αφορά το  μπάνιο, αν καθημερινά ακολουθήσετε συγκεκριμένη ρουτίνα και αποκτήσετε τις παρακάτω πολύ απλές συνήθειες, όταν θα έρθει η ώρα μία φορά την εβδομάδα να γίνει πιο σχολαστικό καθάρισμα, αυτό θα γίνει χωρίς ιδιαίτερο κόπο:
– Αφού χρησιμοποιηθεί η νιπτήρας, αποκτήστε τη συνήθεια να τον σκουπίσετε αμέσως με μία πετσέτα… μία συνήθεια απλή που μπορείτε να την επιβάλλετε σε όλα τα μέλη της οικογένειας ή τους συγκάτοικους που μοιράζονται με σας το μπάνιο
– Αφού γίνει χρήση της τουαλέτας, σκουπίζετε με πανάκι ή χαρτί τουαλέτας. Κάπου στο μπάνιο,αν υπάρχει ξύδι ή οινόπνευμα, βρέξτε το χαρτί ή το πανί που θα χρησιμοποιήσετε, για να φύγουν και τα μικρόβια.
– Με τη βούρτσα που υπάρχει δίπλα στην τουαλέτα κάνουμε καθημερινά ένα γρήγορο βούρτσισμα εσωτερικά, σκέτο ή με  ξύδι
– Αν υπάρχει συρόμενη πόρτα ντουσιέρας ή μπανιέρας την σκουπίζετε με πανί για να μην μένουν οι λεκέδες από το νερό και τα άλατα  και σκουπίζετε με πανί και στα σημεία που σύρεται η πόρτα για να μη μαζευτούν βρωμιές και μαγκώσει
Αυτές είναι απλές καθημερινές συνήθειες, πού δεν παίρνουν χρόνο και θα κάνουν το μπάνιο να παραμένει πάντα καθαρό.

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!