Πως πλένουμε τα παιδικά παιχνίδια – 2 –

Αυτό το ξέρατε; – 64 –
23/06/2011
Ταλαιπωρημένα μαλλιά απο τον ήλιο και την θάλασσα
24/06/2011

Πως πλένουμε τα παιδικά παιχνίδια – 2 –

Τα παιδικά παιχνίδια πλένονται και απολυμαίνονται με ζεστό νερό που έχετε προσθέσει ξύδι.
Για πιο σχολαστικό πλύσιμο:
– Φτιάξτε μείγμα από 15 ml (1 κουταλιά σούπας) μαγειρική σόδα + 250 ml (1 φλιτζάνι) νερό.
– Προσθέστε στο μείγμα νερού – σόδας 15 ml (1 κ σούπας) άσπρο ξύδι
– Με σφουγγάρι που θα βουτήξετε στο μείγμα που φτιάξατε καθαρίζετε τα παιχνίδια.
* Υπάρχει κι άλλος τρόπος να καθαρίσετε τα παιχνίδια… κλικ εδώ για να μάθετε

Διαφήμιση

Μειώστε την κατανάλωση ρεύματος

Το Power Factor Saver ™ μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρισμού από οικιακές συσκευές και μηχανήματα, επιφέροντας μείωση στους λογαριασμούς του ηλεκτρισμού σας. Χρησιμοποιώντας το Power Factor Saver™ μπορείτε να μειώσετε πόσα πληρώνετε κατά 30-50%, αναλόγως των συσκευών που χρησιμοποιείτε. Το Power Factor Saver χρησιμοποιεί Γερμανική τεχνολογία η οποία αναπτύχθηκε με σκοπό την εξοικονόμηση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι και 50%, για παράταση της ζωής των συσκευών σας, κλιματιστικά/αντλίες θερμότητας και άλλο εξοπλισμό που λειτουργεί με ηλεκτρικό μοτέρ, και για να προστατεύσει το σπίτι και την επιχείρησή σας από απότομες αυξήσεις της τάσης.

Advertisement

Είναι γνωστό πως το ρεύμα που καταλήγει στα σπίτια μας δεν είναι σταθερής μορφής. Υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις, αυξομειώσεις και απότομες αυξήσεις (αιχμηρές απολήξεις στο ρεύμα). Το ασταθές αυτό ρεύμα (μειώσεις και απότομες αυξήσεις) δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει καμιά από τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, το ρεύμα με διακυμάνσεις σπαταλά το ηλεκτρικό ρεύμα που προέρχεται από το κύκλωμα μετατρέποντας την ηλεκτρική ενέργεια σε θερμική ενέργεια. Αυτή η θερμική ενέργεια, όχι μόνο σπαταλιέται διαχεόμενη στην ατμόσφαιρα, αλλά θερμαίνει επίσης τις συσκευές και το κύκλωμα καλωδίωσης.

Το Power Factor Saver™ αποθηκεύει το ρεύμα στο εσωτερικό του χρησιμοποιώντας ένα σύστημα από πυκνωτές οι οποίοι το αποδεσμεύουν σε μια ομαλότερη, σταθερή μορφή χωρίς απότομες αυξήσεις. Το σύστημα αφαιρεί επίσης αυτόματα τον άνθρακα από το κύκλωμα ευνοώντας πάλι μια πιο ομαλή ροή ρεύματος. Αυτό σημαίνει πως πετυχαίνουμε μείωση των απότομων αυξήσεων στην ισχύ. Περισσότερο από το ρεύμα που ρέει διαμέσου του κυκλώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον πιο αποτελεσματικά.

loading...

Διαφήμιση

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!