Αν δεν θέλετε να έρχονται περιστέρια στο μπαλκόνι σας.

Για να μη σκουριάσουν τ᾽αγκίστρια.
17/03/2011
Αν πέσει σοκολάτα στα ρούχα – 2 –
17/03/2011

Αν δεν θέλετε να έρχονται περιστέρια στο μπαλκόνι σας.

Αν τα περιστέρια δεν είναι καλοδεχούμενα στο μπαλκόνι σας, για να τους δώσετε να το καταλάβουν, χωρίς να τους κάνετε κακό, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που θα πρέπει να τηρήσετε εκτός από τα κολπάκια που θα εφαρμόσετε.
1. Το μπαλκόνι πρέπει να είναι καθαρό. Να μην υπάρχουν σκουπίδια, φαγητά, φύλλα από δέντρα κι οτιδήποτε μπορεί να μετατραπεί σε φωλιά τους, όπως σακούλες σκουπιδιών,  τενεκέδες ή μεγάλα φυτά.
2. Αν το μπαλκόνι είναι μεγάλο κι έχετε εντοπίσει σε ποιο σημείο δείχνουν προτίμηση, τοποθετείστε εκεί μία ψεύτικη κουκουβάγια…. μόνο που όταν θα καταλάβουν πως είναι ψεύτικη, θα σας ξανακάνουν επίσκεψη.
3. Βάλτε κοτετσόσυρμα ή σύρμα προστατευτικό,  απ᾽αυτό που βάζουμε για να μη πέφτουν τα παιδιά από το μπαλκόνι
4. Κρεμάστε παλιά  cd σε διάφορα σημεία. Τα cd θα κουνιούνται με τον αέρα και θα κάνουν και λίγο θόρυβο
Αυτά είναι μερικά οικολογικά κολπάκια, γιατί με τίποτα, όση βρομιά κι αν αφήνουν τα περιστέρια, δεν πρέπει να τους κάνουμε κακό και να τα θανατώνουμε…. άσε που στο Μπουτάν λένε πως όποιος σκοτώσει περιστέρι θα έχει γρουσουζιά για 27 χρόνια, 10 μέρες και 20 ώρες και θα έχει συνεχώς φαγούρα και θα του πέσουν και τα μαλλιά…. γι᾽αυτό… προσέχετε για να μην πάθετε!

 

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!