Αν η γάτα καταστρέφει την ταπετσαρία στον τοίχο.

τι να κάνεις όταν τα πάρεις από το καθαριστήριο
Ρούχα… φροντίδα
24/07/2010
Για να λάμψουν τα χρυσαφικά
24/07/2010

Αν η γάτα καταστρέφει την ταπετσαρία στον τοίχο.

Την ταπετσαρία και τα μάτια σου!

Αν έχετε γάτα μέσα στο σπίτι που της αρέσει να γρατζουνάει την ταπετσαρία στον τοίχο και να προκαλεί ζημιά:

  • Βάλτε μπροστά χαρτόνια και ρίξτε πιπέρι ή tabasco.
  • Η πεισματάρα γάτα θα ξαναπροσπαθήσει για λίγο, αλλά επειδή δεν της αρέσουν αυτά που ρίξατε στο χαρτόνι, θα καταλάβει και δεν θα ξαναπάει εκεί,
loading...

Τι δάσκαλο ψάχνεις;


Με τον όρο δάσκαλοι, συμπεριλαμβάνουμε δάσκαλους, καθηγητές, εκπαιδευτές, προπονητές. Μεταφορικά, συνηθίζεται ο όρος «δάσκαλος» ή «master» να αποδίδεται όταν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διδασκαλία που λάβαμε ως μαθητές. Χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο σαν ένα είδος τιμής για την διδασκαλία που λάβαμε. Βάση αυτής της ερμηνείας προέκυψε το daskaloi.gr.Βοηθάμε δασκάλους να αποκτήσουν νέους μαθητές και να αναπτυχθούν. Συντελούμε στην εκπλήρωση των στόχων του μαθητή, φέρνοντάς τους σε επαφή με τους κατάλληλους δασκάλους για τον ακριβή σκοπό τους. Είτε αφορά εκμάθηση ντραμς, είτε εκπαίδευση αυτοάμυνας ή μαθήματα kitesurfing, το daskaloi.gr αποτελεί τον πιο εύκολο, ευχάριστο και ανεξάρτητο τρόπο να βρει ο μαθητής τον κατάλληλο δάσκαλο για τα σχέδιά του.

loading...

Θέλεις να το σχολιάσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Ψιτ, άσε τις εξυπνάδες !!